PČELINJAK BAMIS

SASVIM PRIRODNO

Prirodni med

Domaći prirodni med BAMIS

Propolis

Propolis prodaja

Polen

Polen

BAMIS imunito

Prirodni preparat za jačanje imuniteta

PROPOLIS

Propolis je tipičan pčelinji proizvod, nastao preradom smole oduzete iz biljnih pupoljaka i cvetova uz pomoć pčelinjih enzima i pčelinje energije.

Propolis kapi – ekstrakt propolisa u etanolskom rastvoru

Sastav: 1 bočica sadrži 20% visoko prečišćenog ekstrakta propolisa u etanol rastvoru.

Osobine: Kao prirodni antibiotik, antiseptik, baktericid i antioksidant, propolis deluje protiv upalno i ima sledeća dejstva:

  • Antivirusno
  • Antigljivično
  • Antimikrobno
  • Antioksidativno
  • Anestetičko-lokalno dejstvo

Zahvaljujući svom sastavu, propolis nam pomaže kod širokog spektra zdravstvenih problema i podiže nivo imunološkog sistema jer povećava sadržaj gamaglobulina.

Način upotrebe: 3 puta dnevno 20-25 kapi propolisa staviti u malo tečnosti, mleko, čaj, med ili hleb. Zadržati u ustima i žvakati da se bolje iskoristi. Deci se daje onoliko kapi koliko imaju godina. Na manje površne rane može se direktno aplicirati.

Propolis prodaja

Slatka zarada: Srpsko „blago“ ide u Katar!

Prirodni domaći med i propolis

Autor: Lana Stošić Objavljeno na mondo.rs U selu Zarožje kod Bajine Bašte proizvodi se „srpsko blago“ – med od lekovitih livadskih biljaka. Jedu ga ministri iz Vlade Srbije, ambasadori i diplomate, a odnedavno i stanovnici Katara… U zavičaju najpoznatijeg srpskog vampira Save Savanovića, kod Debelog brda, gde je priroda još uvek čista, nalazi se pčelinjak „Bamis“ […]

POZOVITE

Mladen Baratović
Uverenje zaslužni pčelar Beograd 2014
Pohvalnica Beograd 2011
Diploma Valjevo 2004.
Diploma pčelarski savez 2019

Savez pčelarskih organizacija Srbije je Mladenu Baratoviću dodelio DIPLOMU "Prof. Jovan Živanović", koja predstavlja najveće priznanje za doprinos na unapređenju i razvoju pčelarstva. DIPLOMA "Prof. Jovan Živanović".