PČELINJAK BAMIS

SASVIM PRIRODNO

Prirodni med

Domaći prirodni med BAMIS

Propolis

Propolis prodaja

Polen

Polen

BAMIS imunito

Prirodni preparat za jačanje imuniteta

Cene

LIVADSKI MED: 800 DIN
CVETNI MED: 800 DIN
BAGREMOV MED: 800 DIN
MED U SAĆU: 1000 DIN
ORASI U MEDU: 900 DIN
PROPOLIS KAPI 20%: 300 DIN
BAMIS IMUNITO: 650 DIN

PROIZVODNJA MEDA I PČELINJIH PROIZVODA

Geografsko područje gde se nalazi moj pčelinjak, gde pčelarim kao stacionirani pčelar, bogato je raznovrsnom biljnom florom, gde u uslovima nenarušene i nezagađene prirode, postoje izvanredni uslovi za proizvodnju meda i drugih pčelinjih proizvoda, sa ukusom ovog geografskog područja.

Nadmorsnka visina geografskog područja je između 750 i 1200m i sa tog prostora su naši pčelinji proizvodi. Na ovom prostoru egzistira orao beloglavi sup, što je retkost i za područje cele Evrope, čime se potvrđuje činjenica o nezagađenoj i netaknutoj prirodi. Zbog toga mi kažemo da je naš med iz „orlovog gnezda“ jer ovi orlovi žive i svakodnevno nadleću prostor gde mi pčelarimo.

Bliža orjentacija naznačenog prostora je na Google mapi www.zarozje.com. Zarožje je po prostoru najveće selo u opštini Bajina Bašta locirano na obroncima planinskih uzvišenja Povlena, Medvednika i Jablanika, gde počinju izvori planinskih reka Rogačica i Trešnjica. Sa ovih prostora dobijamo livadski, bagremov, cvetni med i med u saću.

PROPOLIS

Propolis sakupljamo postavljanjem specijalno za to namenjenih perforiranih folija iznad pčelinjeg društva. Na taj način dobijamo najčistiji propolis, koji se prema naučno utvrđenoj recepturi priprema u alkoholnom rastvoru i pakuje za upotebu.

POLEN

Polen potiče sa biljne flore isključivo sa ovog područja sakupljen od strane pčela u za to posebno namenjenim hvatačima polena.

PREPARAT BAMIS IMUNITO

Svi proizvodi se odlažu i čuvaju do pakovanja za dalju upotrebu u samo za to izgrađenom objektu u pčelinjaku. Na pčelinjaku proizvodimo i u promet za upotrebu stavljamo samo firmirane i sa epitetom brenda pčelinje proizvode.

Cene pčelinjih proizvoda

Sve naše proizvode možete poručiti putem telefona 064/26-26-856.

Livadski med 1 Kg - 800 din


Količina:

Bagremov med 1 Kg - 800 din


Količina:

Cvetni med 1 Kg - 800 din


Količina:

Med u saću 1 Kg - 1000 din


Količina:

Orasi u medu 1 Kg - 900 din


Količina:

Propolis kapi (20%) 20ml - 300 din


Količina:

Bamis imunito 480g - 650 din


Količina:

POZOVITE

Mladen Baratović
Uverenje zaslužni pčelar Beograd 2014
Pohvalnica Beograd 2011
Diploma Valjevo 2004.
Diploma pčelarski savez 2019

Savez pčelarskih organizacija Srbije je Mladenu Baratoviću dodelio DIPLOMU "Prof. Jovan Živanović", koja predstavlja najveće priznanje za doprinos na unapređenju i razvoju pčelarstva. DIPLOMA "Prof. Jovan Živanović".