PČELINJAK BAMIS

SASVIM PRIRODNO

Prirodni med

Domaći prirodni med BAMIS

Propolis

Propolis prodaja

Polen

Polen

BAMIS imunito

Prirodni preparat za jačanje imuniteta

PROIZVODNJA MEDA I PČELINJIH PROIZVODA

Geografsko područje gde se nalazi moj pčelinjak, gde pčelarim kao stacionirani pčelar, bogato je raznovrsnom biljnom florom, gde u uslovima nenarušene i nezagađene prirode, postoje izvanredni uslovi za proizvodnju meda i drugih pčelinjih proizvoda, sa ukusom ovog geografskog područja.

Nadmorsnka visina geografskog područja je između 750 i 1200m i sa tog prostora su naši pčelinji proizvodi. Na ovom prostoru egzistira orao beloglavi sup, što je retkost i za područje cele Evrope, čime se potvrđuje činjenica o nezagađenoj i netaknutoj prirodi. Zbog toga mi kažemo da je naš med iz „orlovog gnezda“ jer ovi orlovi žive i svakodnevno nadleću prostor gde mi pčelarimo.

Bliža orjentacija naznačenog prostora je na Google mapi www.zarozje.com. Zarožje je po prostoru najveće selo u opštini Bajina Bašta locirano na obroncima planinskih uzvišenja Povlena, Medvednika i Jablanika, gde počinju izvori planinskih reka Rogačica i Trešnjica. Sa ovih prostora dobijamo livadski, bagremov, cvetni med i med u saću.

PROPOLIS

Propolis sakupljamo postavljanjem specijalno za to namenjenih perforiranih folija iznad pčelinjeg društva. Na taj način dobijamo najčistiji propolis, koji se prema naučno utvrđenoj recepturi priprema u alkoholnom rastvoru i pakuje za upotebu.

POLEN

Polen potiče sa biljne flore isključivo sa ovog područja sakupljen od strane pčela u za to posebno namenjenim hvatačima polena.

PREPARAT BAMIS IMUNITO

Svi proizvodi se odlažu i čuvaju do pakovanja za dalju upotrebu u samo za to izgrađenom objektu u pčelinjaku. Na pčelinjaku proizvodimo i u promet za upotrebu stavljamo samo firmirane i sa epitetom brenda pčelinje proizvode.

Slatka zarada: Srpsko „blago“ ide u Katar!

Prirodni domaći med i propolis

Autor: Lana Stošić Objavljeno na mondo.rs U selu Zarožje kod Bajine Bašte proizvodi se „srpsko blago“ – med od lekovitih livadskih biljaka. Jedu ga ministri iz Vlade Srbije, ambasadori i diplomate, a odnedavno i stanovnici Katara… U zavičaju najpoznatijeg srpskog vampira Save Savanovića, kod Debelog brda, gde je priroda još uvek čista, nalazi se pčelinjak „Bamis“ […]

POZOVITE

Mladen Baratović
Uverenje zaslužni pčelar Beograd 2014
Pohvalnica Beograd 2011
Diploma Valjevo 2004.
Diploma pčelarski savez 2019

Savez pčelarskih organizacija Srbije je Mladenu Baratoviću dodelio DIPLOMU "Prof. Jovan Živanović", koja predstavlja najveće priznanje za doprinos na unapređenju i razvoju pčelarstva. DIPLOMA "Prof. Jovan Živanović".