PČELINJAK BAMIS

SASVIM PRIRODNO

Prirodni med

Domaći prirodni med BAMIS

Propolis

Propolis prodaja

Polen

Polen

BAMIS imunito

Prirodni preparat za jačanje imuniteta

O NAMA

Naporni poslovi suzbijanja kriminaliteta koje sam profesionalno obavljao, crpili su pored fizičke i psihičku energiju, koju je na neki način trebalo osvežiti za nove akcije i iskušenja. Upravo iz tog razloga 1989. godine počeo sam se baviti pčelarstvom.

Na pčelinjaku sam se uverio da je to pravo mesto gde se čovekovoj biti, u pesmi pčela i mirisu cveća, vraća ono što mu je na drugom mestu otuđeno.

Od pčela sam naučio da u surovim i teškim prirodnim uslovima života, gde vladaju zakoni jačeg, opstaju oni koji se vole, koji su humani i savršeno organizovani.

Pčelarenjem sam nastavio porodičnu tradiciju oca koji mi je poklonio nekoliko DB košnica. Na pčelinjaku mi pomaže supruga koja je vrstan pčelar i koja vodi poslove oko distribucije i prodaje pčelinjih proizvoda.

Mladen Baratović Zarožje U pčelinjaku

Slatka zarada: Srpsko „blago“ ide u Katar!

Prirodni domaći med i propolis

Autor: Lana Stošić Objavljeno na mondo.rs U selu Zarožje kod Bajine Bašte proizvodi se „srpsko blago“ – med od lekovitih livadskih biljaka. Jedu ga ministri iz Vlade Srbije, ambasadori i diplomate, a odnedavno i stanovnici Katara… U zavičaju najpoznatijeg srpskog vampira Save Savanovića, kod Debelog brda, gde je priroda još uvek čista, nalazi se pčelinjak „Bamis“ […]

POZOVITE

Mladen Baratović
Uverenje zaslužni pčelar Beograd 2014
Pohvalnica Beograd 2011
Diploma Valjevo 2004.
Diploma pčelarski savez 2019

Savez pčelarskih organizacija Srbije je Mladenu Baratoviću dodelio DIPLOMU "Prof. Jovan Živanović", koja predstavlja najveće priznanje za doprinos na unapređenju i razvoju pčelarstva. DIPLOMA "Prof. Jovan Živanović".