PČELINJAK BAMIS

SASVIM PRIRODNO

Prirodni med

Domaći prirodni med BAMIS

Propolis

Propolis prodaja

Polen

Polen

BAMIS imunito

Prirodni preparat za jačanje imuniteta

PREPARAT ZA IMUNITET – BAMIS IMUNITO

BAMIS IMUNITO - Proizvod za jačanje imunitetaPreparat se sastoji od polenovog praha, propolisa, i kristalisanog bagremovog ili livadskog meda. Kristalisan med se upotrebljava iz razloga što se ove dve komponente u njemu mogu ravnomerno rasporediti – umešati. Način čuvanja: u frižideru ili na tamnom i suvom mestu na temperaturi do 15 stepeni Celzijusa.

Može se naći samo u kućnoj prodaji zbog uslova čuvanja.

Upotreba: uzima se 1 drvena ili plastična kafena kašičica 3 puta dnevno pre jela, pod jezik i žvaće da bi se bolje iskoristio pre odlaska u želudac. Osobama alergičnim na polen i deci mlađoj od 2 godine, nije preporučljivo davati ovaj preparat.

Delovanje preparata:

  • Reguliše metabolizam
  • Regeneriše oštećene ćelije u organizmu
  • Poboljšava rad srca i krvnih sudova
  • Poboljšava potenciju muškarca i žene
  • Povećava imunitet
  • Poboljšava opšte stanje zdravlja celog organizma

Slatka zarada: Srpsko „blago“ ide u Katar!

Prirodni domaći med i propolis

Autor: Lana Stošić Objavljeno na mondo.rs U selu Zarožje kod Bajine Bašte proizvodi se „srpsko blago“ – med od lekovitih livadskih biljaka. Jedu ga ministri iz Vlade Srbije, ambasadori i diplomate, a odnedavno i stanovnici Katara… U zavičaju najpoznatijeg srpskog vampira Save Savanovića, kod Debelog brda, gde je priroda još uvek čista, nalazi se pčelinjak „Bamis“ […]

POZOVITE

Mladen Baratović
Uverenje zaslužni pčelar Beograd 2014
Pohvalnica Beograd 2011
Diploma Valjevo 2004.
Diploma pčelarski savez 2019

Savez pčelarskih organizacija Srbije je Mladenu Baratoviću dodelio DIPLOMU "Prof. Jovan Živanović", koja predstavlja najveće priznanje za doprinos na unapređenju i razvoju pčelarstva. DIPLOMA "Prof. Jovan Živanović".